woensdag 22 maart 2017

inspiratie: waterverf in je huis



Iedereen heeft het gedaan als kind: verven met waterverf. Goed nieuws, want je kunt de spullen weer uit de kast halen! Waterverf ziet er op allerlei manieren mooi uit, direct op de muur of in een lijstje. 

Lees verder voor nog meer inspiratie!


Waterverf is zo mooi, omdat je met één kleur toch allerlei verschillende tinten kunt krijgen. Het verloop van de kleuren is wat waterverf zo interessant maakt. Soms gaat het geleidelijk, soms heel plotseling. Daardoor krijg je veel contrast in een schilderij of op een muur. 


Je kunt met waterverf aan de slag gaan op een groot doek en dat op de muur hangen, of je kunt het kleiner houden en het in een lijst hangen. Wanneer je daar geen zin in hebt zijn er ook nog genoeg mooie prints te vinden op sites als Etsy. 



Combineer het bijvoorbeeld met de botanische trend. 





Voor een groter gebaar kun je zelf aan de slag gaan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor behang. Je kunt dan de hele muur doen, maar ook een klein stuk. Kies bijvoorbeeld voor een stuk boven het bed of boven je bureau.  



Kies voor zachte tinten in lagen of een ombre effect voor rust. 





Je kunt dus allerlei kanten opgaan met waterverf en kiezen voor iets groots of iets kleins, iets wat je zelf hebt gemaakt of iets kant-en-klaars. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten